Izvor:
02.10.2018 u 09:58
0

RADNO U SKUPŠTINI SRBIJE: Uz intoniranje himne i Gardu Vojske Srbije počelo jesenje zasedanje srpskog parlamenta!

Uz intoniranje državne himne i postrojavanje Garde Vojske Srbije ispred Doma Narodne skupštine, počelo je redovno jesenje zasedanje, a na dnevnom redu su izmene i dopune Zakona o zaštiti životne sredine i više sporazuma.

Redovno jesenje zasednje počinje prvog radnog dana u oktobru i ne može trajati duže od 90 dana.

Poslanici će razmatrati Sporazum vlada Srbije i Hrvatske o saradnji u oblasti zaštite životne sredine i očuvanja prirode i Sporazum o očuvanju afričko-evroazijskih migratornih ptica vodenih staništa.

Pred poslanicima je i potvrđivanje Protokola o održivom transportu uz Okvirnu konvenciju o zaštiti i održivom razvoju Karpata, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o očuvanju populacija slepih miševa u Evropi.

Među 12 tačaka dnevnog reda je i Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Osnovnog suda u Somboru koji je podneo Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, kao i utvrđivanje sastava stalnih delegacija Skupštine Srbije u međunarodnim parlamentarnim institucijama.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter