Izvor:
01.09.2016 u 22:29
0

DODIK NAKON SASTANKA: Odbranićemo Dan Republike Srpske, hvala Vučiću i Nikoliću

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je danas da u Srpskoj postoji jedinstvo u nameri da se odbrani Dan RS, te poručio da se u tom pogledu nastavljaju aktivnosti.

On je nakon sastanka s državim vrhom Srbije zahvalio predsedniku Tomislavu Nikoliću i premijeru Aleksandru Vučiću na tome što su predstavnici Srba iz BiH bili u prilici da se upoznaju sa stavovima državnog rukovodstva Srbije.

Stav Republike Srbije je da se neće mešati, ni podržavati, ali ni osporavati odluku koju donosimo u RS, a da je na nama da ocenimo sve opasnosti i sve probleme koje eventualne odluke koje donosimo u RS mogu izazvati – poručio je Dodik.

Vlast RS odgovorna je za sve odluke koje se donose u Srpskoj, ponovio je Dodik, dodajući da RS smatra da je sve što čini u skladu sa zakonima, ali da isto tako smatra da postoji određena spekulacija u vezi s pravom i onim što je Dan RS.

RS je jedinstvena u nameri da se odbrani Dan RS i u tom pogledu će nastaviti dalje aktivnosti – zakljucio je Dodik.

Tanjug
Foto: Twitter/Grad Bijeljina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter