Izvor:
02.10.2018 u 11:11
0

SLOBODA SRPSKOG NARODA NE SME DA SE DIRA: „Ne mešamo se u to ko za koga će ko da glasa, ali ono u šta se mešamo jeste opstanak Republike Srpske“!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, rekao je da se Srbija, kao garant Dejtonskog sporazuma, ne meša u izbore u BiH.

– Srbija se ne meša u to ko za koga će ko da glasa, ali ono u šta se mešamo jeste opstanak Republike Srpske i prava srpskog naroda na ovom području – rekao je Dačić.

Dačić je poručio Srbima da je očuvanje Republike Srpske najvažniji projekat i da Srbija, kak je rekao, neće sedeti skrštenih ruku ako neko pokuša da uništi Republiku Srpsku.

– Srpski narod nikad nije bio faktor nestabilnosti. Biće taj faktor stabilnosti i dalje, ali ne dirajte slobodu srpskog naroda – poručio je Dačić, koji je prisustvovao svečanosti povodom otvaranja deonice autoputa u RS.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter