Izvor:
05.10.2018 u 09:24
0

Vučić: Niko neće moći da gazi i ponižava Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je novinarima, posle govora na skupu "Ka bezbednoj Srbiji", da je, kada se govori o bezbednosti, važno govoriti o Srbiji u međunarodnim i regionalnim okvirima i mogućim problemima u budućnosti.

– Naša politika je politika mira, rada, budućnosti i takvom politikom ćemo nastaviti, uvek spremni da svakome nedvosmisleno stavimo do znanja da Srbiju ni fizički ni politički neće moći da gaze ni ponižavaju – rekao je Vučić.

On je dodao i da je bezbednost jedno od ključnih pitanja, kao i da je ekonomska bezbednost veoma važna, jer bez nje ne može da se govori ni o drugim oblicima bezbednosti.

– Tu govorimo o jačanju ekonomske snage Srbije, privrednom rastu, daljem smanjenju nezaposlesnosti, visine javnog duga, još snažnijem privlačenju domaćih i stranih direktnih investicija, jer bez toga nema nijednog drugog oblika bezbednosti – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter