Izvor:
09.10.2018 u 20:51
0

HARADINAJ: Tačijeva ideja o korekciji granica je mrtva!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj je izjavio da Hašim Tači jedino izazivanjem nemira na severu Kosova može da održi svoju ideju o korekciji granica između Beograda i Prištine.

Haradinaj je time mislio na Tačijevu posetu severnom delu Kosova pre dve sedmice, koja je izvedena uz jake mere bezbednosti i uz prisustvo specijalnih policijskih jedinica.

Reagujući na poziv Tačija da "koriguje" svoje stavove u vezi s dijalogom Beograda i Prištine, Haradinaj je na pres konferenciji rekao da ideju o korekciji granica kosovski predsednik može da održi "živom" samo izazivanjem nemira na severu Kosova, ali je i poručio: "Ideja o korekciji granica je mrtva".

On je takođe kazao da se ne plaši Tačijevih pokušaja da zbaci kosovsku vladu, kako je juče zapretio.

– Ko želi da zbaci vladu, ne priča o tome već deluje – rekao je Haradinaj.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/haradinajramush

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter