Izvor:
10.10.2018 u 06:40
0

VUČIĆ UVEREN: Biće uspešna saradnja sa novim vlastima BiH!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Astani da je uveren da će saradnja sa novim vlastima, nakon izbora u BiH, biti uspešna.

Zamoljen od novinara da prokomentariše ishod izbora u BiH, Vučić, koji boravi u poseti Kazahstanu, rekao je da još ne zna sve konačne rezultate, izuzev za članove Predsedništva BiH.

"Reč je o pobedama, tesnoj Džaferovića, mislim 2,9 odsto razlike, pobedama, one o kojima se najviše govori Komšića, koja je izazvala čitav buru u regionu, i pobede Dodika. To je što znam. Naš posao je da sarađujemo i Srbija će u najboljoj meri sarađivati sa BIH, sa svim članovima Predsedništva", najavio je Vučić.

Ti ljudi, kako je naveo, izabrani su u skladu sa zakonima te zemlje, a naš posao je da poštujemo zakone te zemlje i volju građana.

"Kako sa Dodikom, sa kojim imamo dobru, racionalnu i uspešnu saradnju, tako ćemo i sa Šefikom Džaferovićem, kojeg poznajem, sarađivati, kao i sa Komšićem. Da li će biti uvek lako i jednostavno, neće, ali zadatak Srbije da pokuša da učini boljim odnose nego što su bili", podvukao je Vučić.

Predsednik Srbije je kazao da ne može da govori o drugim rezultatima, i ko će s kim u koaliciju. "Kada uđe u parlament 15 stranaka, onda niko ne zna kakve će biti koalicije, ali to je njihovo unutrašnje pitanje", poručio je Vučić.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter