Izvor:
17.10.2018 u 12:02
0

VUČIĆ: Amerika želi da ukloni sve tragove Rezolucije 1244!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Amerikanci očigledno imaju za cilj da skone i "poslednje tragove Rezolucije 1244 Ujedinjenih nacija".

On je to izavio povodom pisma doskorašnje ambasadorke SAD u UN Niki Hejli koje je uputila generalnom sekretaru Ujedinjenih nacija Antoniju Guterešu u kom traži da se Unmik povuče sa Kosova i Metohije.

"Hejli je uputila pismo Guterešu, Marko Đurić me je upoznao sa sadržajem. Amerikanci hoće da uklone sve što UN predstavlja na KiM jer je za njih Kosovo nezavisna država. Hoće da sklone poslednje tragove Rezolucije 1244 i da se pokaže da je njihova odluka bila jedina moguća prava. Ja ih molim da razmišljaju o interesima na Zapadnom Balkanu jer bi uklanjanje Unmika i formiranje vojske Kosova dovelo do teške pozicije u kojoj više ne bismo imali izbora, ni pravo da bilo šta drugo biramo i učinimo osim da štitimo svoju zemlju", rekao je Vučić.

b92.net
Foto: Twitter/sns_srbija, twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter