Izvor:
17.10.2018 u 15:48
0

STEFANOVIĆ I ČAJKA: Saradnja dveju zemalja je na visokom nivou!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i generalni tužilac Ruske Federacije Jurij Čajka, danas su u razgovoru u Beogradu konstatovali da je saradnja dveju prijateljskih zemalja na visokom nivou.

Stefanović je istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova ostvaruje saradnju sa svim institucijama Ruske Federacije u oblasti bezbednosti, koja doprinosi i da, kroz razmenu iskustava i dobre prakse, srpska policija bude spremnija i efikasnija u obavljanju svojih zadataka.

Stefanović i Čajka su potvrdili da je saradnja policije i tužilaštva u svakoj zemlki ključna za postizanje dobrih rezultata u borbi protiv organizovanog kriminala, korupcije i terorizma.

Čajka je istakao da je ovako dobru saradnju potrebno nastaviti, sa mogućnošću njenog intenziviranja i unapređenja u cilju postizanja veće bezbednosti građana dve države, saopstio je MUP.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/GagiNovakovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter