Izvor:
17.10.2018 u 18:27
0

VULIN: Svaka rana ruskog naroda je i naša rana!

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća ministru odbrane Ruske Federacije generalu armije Sergeju Šojguu povodom napada u Politehničkom koledžu u Kerču na Krimu u kome su ubijeni i povređeni učenici ove škole i poručio da je svaka rana ruskog naroda i srpska rana.

Vulin je istakao da je "malo naroda koji, kao srpski i ruski, znaju koliko se pati za izgubljenim životima" kao i "koliko boli smrt mladih ljudi", saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

"Primite najdublje izraze saučešća svih pripadnika Vojske Srbije i znajte da je svaka rana Vašeg naroda naša rana i svako ubijeno dete naše je dete", poručio je Vulin u telegramu saučešća.

Na Politehničkom koledžu u Kerču danas je došlo do eksplozije i pucnjave u kojoj je, prema poslednjim informacijama, ubijeno 19 osoba, a više desetina je povređeno.

Osumnjičeni za napad je student tog koledža 18-godišnji Vladislav Rosljakov.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter