Izvor:
08.11.2018 u 22:06
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Moj posao je da branim Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se suverenitet Srbije na Kosovo i Metohiji ni po koju cenu ne može dovesti pod znak pitanja i da se na svaki način mora očuvati, ali je podsetio da Srbija nema potpuni suverenitet nad tom svojom pokrajinom već mnogo godina, desetinama godina".

– Ne znam šta vise da kažem, a posebno mi je čudno i pomalo žalosno to što se neki od njih, ali to su samo neki od njih, nije to ni patrijarh ni većina vladika, najviše vole da se druže sa onima koji su najviše doprineli stvaranju suvereniteta nekih drugih na Kosovu i Metohiji – rekao je Vučić novinarima u Briselu povodom stava Svetog arhijerejskog sabora Srpske pravoslavne crkve o nedeljivosti KiM.

Vučić je rekao da je njegovo da govori istinu, da brine o državi i narodu.

– To je moj posao, a da se junačim i da šaljem tuđu decu u smrt, i da mi svi oni koji su poslali svoju decu u inostranstvo i obeztbedii ih lepo, a da nečija tuđa deca ginu zato što oni misle da to tako treba, ja u tome da učestvujem neću, a da branim Srbiju, da štitim njenu slobodu, to ću uvek da radim – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter