Izvor:
16.11.2018 u 18:48
0

PREMIJERKA BRNABIĆ: „Neću dalje komentarisati izjavu i reakcije iz Sarajeva“!

Neću dalje komentarisati izjavu i reakcije iz Sarajeva na moju izjavu o Srebrenici, kazala je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Ona je, u Palati Srbija, posle sastanka sa šefom Delegacije EU u Srbiji Semom Fabricijem i ambasadorima zemalja članica Evropske unije u Srbiji, istakla da joj je neverovatno "kako se u samo dva koraka vratimo do Ilije Garašanina".

– Neću dalje komentarisati izjavu o Srebrenici. U interesu regionalne stabilnosti želim da idemo napred i nemam dalji komentar – kazala je Brnabićeva.

U intervjuu za "Dojče vele", premijerka je kazala da se u Srebrenici radi o "gnusnom zločinu", ali da "nije bilo genocida".

Na to je iz Sarajeva reagovao predsedavajući Savetu ministara BiH Denis Zvizdić koji je rekao da je "zaprepašćen" izjavom Ane Brnabić o Srebrenici, u kojoj se, po njegovom mišljenju, "negira genocid".

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/SerbianPM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter