Izvor:
20.11.2018 u 10:46
0

Dačić: Preko koga su hteli, tako su i prošli! (FOTO)

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da prištinskim vlastima ni podrška austrijskog kancelara Sebastijana Kurca nije pomogla da Kosovo uđe u Interpol.

– Preko koga su hteli u Interpol tako su ušli”, kazao je Dačić na konferenciji za medije održanoj nakon glasanja u Interpolu, a u kom Kosovo nije uspelo da obezbedi podršku za članstvo u toj organizaciji.

Dačić se medijima obratio nakon predsednika Srbije, koji je iishod glasanja u Dubajiu prokomentarisao u dosta umerenijem tonu:

– Ja nemam obavezu da budem suzdržan. Hoću da kažem da je ovo velika pobeda Srbije i srpskog naroda. To je taj pokazatelj da se ništa ne može uraditi na silu i da se ništa ne može uraditi bez dogovora sa Srbijom- kazao je Dačić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter