Izvor:
03.12.2018 u 11:52
0

DAČIĆ O REAKCIJI PRIŠTINE NA POTEZ SOLOMONSKIH OSTRVA: Nema šta da me demantuju, jedno vreme su govorili da lažem, sad su sami počeli da objavljuju!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je da su Solomonska ostrva 11. država koja je privukla priznanje nezavisnosti Kosova i dodao da Priština nema osnovu da ga demantuje.

Dačić je novinarima u Beogradu rekao da, imajući u vidu situaciju u odnosima Beograda i Prištine, nije hteo dodatno da izaziva nove nestabilnost pa povlačenje priznanja nije ni objavio, već da je prištinska štampa objavila notu koju su Solomonska ostrva poslala ministarstvu spoljnih poslova takozvanog Kosova.

– Nema šta da me demantuju. Jedno vreme su govorili da sam ludi i lažem, a sad su sami počeli da objavljuju – rekao je Dačić.

Dodao je da je to 11. država koja je povukla priznanje Kosova i da Beograd samo radi svoj posao.

Izvor: Tanjug
Foto: mfa.gov.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter