Izvor:
03.12.2018 u 17:40
0

VUČIĆ POTVRDIO: Zbog situacije u Francuskoj, Makron zamolio da poseta Beogradu bude odložena na nekoliko nedelja!

Predsednik Emanuel Makron zamolio je da, zbog situacije u Francuskoj i problema sa kojima se suočava na unutrašnjem planu, njegova poseta Beogradu bude odložena na nekoliko nedelja, potvrdio je večeras predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednici Vučić i Makron su tokom popodneva razgovarali telefonom.

Poseta francuskog predsednika bila je zvanično najavljena

"Ja sam mu rekao da se nadam da će se situacija u Parizu i Francuskoj uskoro smiriti i da znam koliko je teško sprovoditi odgovorne reforme, sa kojima smo se mi suočavali 4-5 godina", rekao je Vučić na vanrednoj pres konferenciji.

Dodao je da se Srbija spremala za Makronovu posetu, sa željom da pokažemo naše gostoprimstvo.

Naveo je i da je sa Makronom razgovarao o daljem unapređenju prijateljsva Srbije i Francuske, uveren da kroz razvoj ekonomskih odnosa i njihovo unapređenje i podršku Srbiji na evropskom putu, možemo suštinski i sadržajno da ispunimo strateško partnerstvo.

Izvor: Tanjug
Foto: PBS NewsHour/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter