Izvor:
04.12.2018 u 15:37
0

MAJA GOJKOVIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Kada mene neko napada, ne može da ne pogleda prvo sebe i ako su mislili da neću da im odgovorim, grdno se varaju“! (VIDEO)

U jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ gost je bila Maja Gojković predsednica Skupštine Srbije.

U Skupštini Srbije juče je atmosfera došla do usijanja kada je deo poslanika opozicije usatao i na ime Maje Gojković uputio niz uvreda praćenih raznim komentarima.

Priželjkuje se scenario, a građani Srbije to ne žele. Ne mogu se građani ubediti da je neko genijalan i da treba glasati za njega, kada rezultati onoga što rade nisu dobri. Na dnevnom redu Skupštine Srbije rasprava je o budžetu i to je klnjučna stvar – rekla je Maja Gojković i dodala.

Opozivija je ušla sa pripremljenom koreografijom i scenarijom. Najednom su počeli sa performansom. Prvo su svi podigli Poslovnik, a onda posle tog dela su i ustali svi. Nisam razumela da li izlaze ili ih boli kičma. To je grupa ljudi koji kažu za sebe da su političari. Neko je greškom glasao za njih pa su tu. Izgleda smo ih mi mnogo naljutili kada su videli spas u Raduloviću. Zaboravili su da su tu gde jesu da bi zastupali građane Srbije. Taj bes i agresija je zbog najboljeg budžeta koji Vlada Srbije predlaže Palamentu. Imaju neku mantru da izmišljaju kako nemaju dovoljno vremena da bi radili. Kaži koliko glasova toliko i vremena – istakla je Maja Gojković

Predsednica Skupštine Srbije je tokom jučerašnjeg događaja pozvala i obratila se žanama poslanicama, da osude novi napad na nju. Prethodni je bio u kabinetu predsednice Skupštine Srbije kada je bila i fizički napadnuta.

Ni jedna žena me nije odbranila. Proći će na izborima kao što su prošli i na izborima za Beograd – rekla je Maja Gojković.

Na društvenim mrežama osvanuo je „tvit“ sa uvredama i to je bio pokušaj da se skrene pažnja na zakone o bezbednosti dece.

Tragično je što se koriste imena deca koja su stradala. Tragično je da oni koji pišu ovakve bljuvotine na društvenim mrežama ne znaju da li je to bio zakon ili predlozi na izmene zakona. Jedno od tih izmena zakona je izuzetno komlplikovana materija u kojoj treba biti oprezan da se ne napravi problem većoj grupi dece, koja ko zna zbog čega mogu da budu drastično kažnjena. Mnogo je to komplikovana materija da bi se neko iživljavao na društvenim mrežama na tu temu – istakla je Maja Gojković i dodala da to nisu zakoni i da se oni ne nalaze u proceduri Skupštine Srbije.

Zašto ste ustali i spustili se među poslanike?

Imam prava na to jer sam i ja poslanik. Imam prava da siđem u poslaničku klupu. Oni glume ludilo i ja sam njih lepo poređala i rekla šta mislim. Kada mene neko napada ne može da ne pogleda prvo sebe i ako su mislili da neću da im odgovorim, grdno se varaju – rekla je Maja Gojković.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv,rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter