Izvor:
04.12.2018 u 11:51
0

ZABRANA SA JASNIM IMENOM I PREZIMENOM: Kozarev zaustavljen na administrativnom prelazu Jarinje!

Zamenik direktor Kancelacije za KiM Dušan Kozarev zaustavljen je na administrativnom prelazu Jarinje i nije mu dozvoljen ulaz na Kosovo i Metohuju.

Kako je Kozarov rekao na prelazu su mu preneli da imaju zabranu ulaska za njega, "sa jasnim imenom i prezimenom" i on je krenuo nazad, ka Raški sa Jarinja.

– Krenuo sam na današnji skup na KiM, a oko 11.10 smo bili na Jarinju. Tu smo zatekli vozila delagacije KK Partizna i predstavnike medije. Ljudi iz kluba su nas obavsetili da i njih zadržvajau i da ne mogu da prođu – rekao je Kozarev.

Dodao je da je on zatim krenuo ka prištinskoj strani prelaza, da proba da se zaputi ka Kosovskoj Mitrovici, ali da su mu rekli da imaju zabranu ulaska za njega.

Porolaz je zabranjem i košarkašima KK Partizan.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter