Izvor:
08.12.2018 u 14:37
0

HARADINAJ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Ako ste mislili da će se zaustaviti kod taksi, prevarili ste se!

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj najavio je da će protiv Srbije, sem takse od 100 odsto na uvoz srpske robe preduzeti i druge teže mere.

"Ima i drugih mera koje se mogu dogoditi, koje nisu tarifne. Videćete kada dođe do njih", izjavio je Haradinaj za albansku televiziju A2.

Kosovo je 6. novembra posle glasanja u Interpolu uvelo takse od deset odsto za uvoz robe iz Srbije i Bosne i Hercegovine, a 21. novembra Vlada Kosova povećala je takse na 100 odsto.

I pored pritisaka i poziva da se taksa ukine, Haradinaj je izjavio da će ona biti ukinuta tek kada Srbija prizna nezavisnost Kosova.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/Gazeta Sheshi‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter