Izvor:
05.05.2016 u 03:07
0

INTERNET PREPIRKA: Stefanović podnosi KRIVIČNU PRIJAVU protiv RADULOVIĆA?

Na Internet stranici pokreta "Dosta je bilo" (DJB) danas je saopšteno da je predsednik pokreta Saša Radulović podneo prijavu najbližoj policijskoj stanici jer su aktivisti Srpske napredne stranke bili u blizini izbornog mesta na Novom Beogradu, kao i da su pozivali građane da glasaju za njihovu listu.

U grupama od dvoje ili troje, sa spiskovima glasača, Vučićevi aktivisti su zvonili na vrata građana vršeći na njih nedozvoljeni pritisak i zastrašivali ih, a nigde u blizini nije bilo policije da ih u tome spreči. Grupa sa kojom je (Radulović) razgovarao pokušala je da ga razuveri rečenicom da oni 'tako tu gluvare' i da i nemaju potrebu da 'nekoga teraju na izbore jer imaju više od 48 odsto glasova – navodi se u saopštenju DJB-a.

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović napisao je tim povodom na svom Tviter nalogu da je skandalozno da Saša Radulović uznemirava građane na Novom Beogradu, "zaustavlja ih na ulici i pita za koga će da glasaju".

Stečajni lopov će izgleda dobiti i krivičnu prijavu. Zna on ko je, pronaći će se već – naveo je Stefanović na svom nalogu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/nesastefanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter