Izvor:
28.12.2018 u 07:43
0

JOKSIMOVIĆ: Sledeća godina će biti izazovna za EU!

Sledeća godina će biti izazovna za EU, što može da se reflektuje i na politiku proširenja, ali kod nas neće biti posustajanja ili faze depresije. Dok sam ja zadužena za taj proces, ne očekujte depresiju s moje strane.

Sa mnogo kredibiliteta može da se kaže da je ove godine urađeno mnogo, pogotovo kad je reč o suštinskim reformskim elementima u oblasti vladavine prava. Srbija, kad je reč o vladavini prava, nema čega da se stidi, jer je na pravom putu. Verujem da je Srbija postigla suštinski napredak u oblasti vladavine prava, čak i u odnosu na prethodne tri godine, a da je ipak otvoren isti broj poglavlja kao tada, što mi je signal da je skepsa prema politici proširenja preovladala i uticala na otvaranje poglavlja.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/European_WB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter