Izvor:
09.01.2019 u 09:54
0

PREDSEDNICI VLADE SRBIJE ANI BRNABIĆ URUČEN ORDEN REPUBLIKE SRPSKE: Ovo odlikovanje je podsticaj za ozbiljniji rad u korist našeg naroda!

Predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić danas je u Banjaluci uručen Orden Republike Srpske na lenti, a tom prilikom ona je poručila da je odlikovanje potvrda odgovorne politike Vlade i predsednika Srbije i stalni podsetnik na obaveze i dužnosti koje nosi bratski odnos Banjaluke i Beograda.

Na svečanosti u Palati Republike, gde su povodom Dana RS, 9. januara, uručena odlikovanja i drugim zaslužnim pojedincima i institucijama, ona je rekla da odnos Srbije i RS prevazilazi formalne okvire uobičajene bilateralne saradnje, već da u njemu postoji, u svakom smislu, nešto mnogo veće i značajnije od "diplomatskog" i administrativnog.

Reč je o konkretnoj i stvarnoj brizi Srbije za opstanak i napredak Republike Srpske – poručila je Ana Brnabić.

Ona je pozvala da se, ne zaboravljajući prošlost, da se ne bi ponovila, okrene budućnosti – saradnji, miru i stabilnosti, brizi za generacije koje dolaze i obavezi da se za njih napravi drugačiji region i bolju budućnost.

Odnos Republike Srpske i Srbije baziran je na međusobnoj brizi i podršci, i ne samo na rečima već na konkretnim projektima, istakla je Brnabić.

Ovo odlikovanje je podsticaj za još ozbiljniji i vredniji rad u korist našeg naroda i svih građana drugih nacionalnosti – zaključila je predsednica Vlade Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter