Izvor:
14.01.2019 u 09:14
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Sa učesnicima protesta treba razgovarati, sa opozicijom vlast nema o čemu da priča!

Funkcionerka Srpske napredne stranke i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da sa učesnicima protesta treba razgovarati, ali da sa opozicijom vlast nema o čemu da priča.

Mihajlovićeva je opoziciju pozvala da daju plan, predlog, argument, kako misle da se neki problem reši, a ne samo da kritikuju.

Sa Vukom Jeremićem, Draganom Ðilasom, Boškom Obradovićem, prema njenim rečima, nema o čemu da se razgovara.

Da li možete da razgovarate sa Jeremićem o KiM, a znate da je on direktno učestvovao u tome da se priča oko KiM preseli iz UN u EU? Da li možemo da razgovaramo sa Ðilasom o poštenju kada znate koliko ima novca? Sa Obradovićem da pričate o porodičnim vrednostima, a znate da članovi njegove stranke misle da su žene objekti – kaže Mihajlovićeva.

Dodaje da demonstranti ne podržavaju opoziciju i da je to opoziciju najviše zabolelo.

Govoreći o boravku njenog sina u UN, ona je rekla da je sama platila njegov put u Njujork, da je tamo bio turistički i da bi ga i sutra opet povela.

Legitimno je da opozicija pita da li je njegov put u Njujork plaćen državnim novcem i da za to treba da dobiju odgovor, ali ne i povlačenje deteta po društvenim mrežama – naglasila je Mihajlovićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter