Izvor:
16.01.2019 u 11:54
0

BEOGRAD SPREMAN ZA DOLAZAK PUTINA: Završene pripreme za posetu ruskog predsednika!

BEOGRAD- Završne pripreme pred sutrašnju posetu predsednika Rusije Vladimira Putina uveliko su u toku, a u Beogradu se na svakom ćošku već vijore srpske i ruske zastave.

Zastave su postavljene na banderama u Ulici kralja Milana, kneza Miloša, Ruzveltovoj ulici, na putu ka aerodromu, u Bulevaru Mihajla Pupina, kod Sava centra, na Brankovom mostu…

U neposrednoj blizini "Štark arene" na jednoj od stambenih zgrada postavljen je veliki pano na kojem su "ukrštene" zastave Srbije i Rusije.

Na jarbolima ispred zgrade Palata Srbije, gde će Putinu uoči zvaničnih razgovora biti priređen svečani doček, postavljene su zastave, a novogodišnji ukrasi sklonjeni.

Ispred Hrama Svetog Save postavljeni su već bina i LED ekrani, radnici sređuju oštećene ploče na platou i okolnim stazama i usisavaju lišće, a primetno je i prisustvo pripadnika policije i Žandarmerije.

Policija je prisutna i ispred Groblja oslobodilaca Beograda 1944. gde se mogu videti i radnici JKP "Zelenilo Beograd" kako čiste taj prostor.

Tanjug

Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter