Izvor:
13.02.2019 u 20:28
0

MAJK PENS OPTUŽIO RUSIJU ZBOG ,,POKUSAJA DA SE UMEŠA U IZBORE ŠIROM EVROPE“!

Američki potpredsednik Majk Pens optužio je danas Rusiju da pokušava da podeli zapadne saveznike, uz pomoć energetskih rezervi i nuklearnog oružja, kojima raspolaže, kao i "pokušajima da se umeša u izbore širom Evrope i sveta".

Moskva pokušava da podeli naše savezništvo, svojim rezervama nafte i gasa, svojim novih arsenalom nuklearnog oružja, i svojim naporima da se umeša u izbore širom Evrope i sveta – rekao je Pens novinarima u Varšavi, nakon sastanka sa poljskim predsednikom Andžejom Dudom.

On tvrdi da se u Poljskoj "ne nazire veća pretnja od spektra agresije od vašeg suseda na istoku".

Pensova poseta Varšavi, u kojoj je započeo četvorodnevnu posetu Evropi, dolazi u vreme kada Poljska traži da SAD izgrade bazu u Poljskoj, strahujući od Rusije, primećuje AP.

Američki potpredsednik prethodno se sreo sa stotinama poljskih, ali i američkih vojnika, koji služe u toj zemlji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter