Izvor:
15.02.2019 u 17:16
0

MIR I STABILNOST SU PRIORITETI: Predsednik izjavio da nije preveliki optimista što se tiče ukidanja taksi!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Minhenu da nije preveliki optimista da će Priština ukinuti nametnute takse na srpsku robu, ali da će se, kako je rekao, Srbija tome prilagoditi i znati da sačuva sebe, kao i mir i stabilnost.

"Mi ćemo se prilagoditi i znati da sačuvamo Srbiju kao i mir i stabilnost", poručio je Vucicć.

Upitan šta očekuje od sutrašnjeg susreta sa Hašimom Tačijem i Johanesom Hanom i da li bi taj susret mogao da dovede do rešenja kada su u pitanjun takse i dijalog, Vučić kaže da je to za njega kompleksno pitanje iako izgleda jednostavno.

"Meni je teško da odgovorim jer nista ne zavisi od Beograda. Mi se ponasamo odgovorno", istakao je Vučić i podsetio da je Beograd za razliku od Prištine ispunio sve tačke Briselskog sporazuma.

On je napomenuo da Priština nije ispunila ni ono što je potpisano 2006. godine sa nekim drugim vlastima u regionu.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter