Izvor:
23.09.2016 u 20:07
0

OGLASIO SE KARIĆ: Evo zbog čega će se BOGOLJUB vratiti u Srbiju!

Bogoljub Karić se oglasio nakon vesti o zastarevanju postupka protiv njega u slučaju "Mobtel". On je za "Blic" rekao da će se vratiti u Srbiju, ali nije precizirao kada. Dodao je, međutim, da se nada da se Tužilaštvo za organizovani kriminal odustati od postupka koji protiv njega vodi, a koji zastareva 2017. godine.

Ja ću da se vratim u Srbiju, ali moj posao je u Moskvi. Ja ovde živim 12 godina, ovde su svi moji poslovi – izgradili smo stotine miliona kvadrata. U Srbiju bi mogao da dođem da obiđem majku, mada je ona skoro bila ovde u Rusiji kod mene – rekao je Karić za "Blic".

Dodao je i da se nada da će Tužilaštvo za organizovani kriminal takođe prekinuti postupak protiv njega, kao što je slučaj sa Višim tužilaštvom. Time će Karić praktično biti "slobodan čovek" i moći će, bez problema, da se vrati u Srbiju.

Protiv Bogoljuba Karića obustavljen je postupak u Višem sudu u Beogradu, ali i dalje je na snazi istraga koju vodi Tužilaštvo za organizovani kriminal i po kojoj je raspisana poternica protiv njega.

Više tužilaštvo u Beogradu dobilo je danas rešenje Višeg suda u Beogradu da je obustavio postupak zbog apsolutne zastarelosti dela za koje su Karić i članovi njene porodice i saradnici bili gonjeni u tom tužilaštu.

Izvor:Blic
Foto:Instagram/bogoljubkaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter