Izvor:
21.02.2019 u 09:12
0

VUČIĆ: „Društveni talog glasniji od odgovornih ljudi“!

Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić ocenio je da srpsko društvo, niti javnost nisu polarizovani, već je reč o tezi koju "gura" deo medija i političara, pripadnika bivšeg režima.

– Uopšte se ne polarizujemo kao društvo. Da se polarizujemo, bilo bi pola pola. Pričam o stanju u društvu i volji naroda – rekao je Vučić i dodao da je "društveni talog" uvek glasniji od poštenih, ozbiljnih i odgovornih ljudi.

Govoreći o nametnutoj polarizaciji, Vučić ocenjuje da postoji neka vrsta socijalnog okruženja u takozvanoj lažnoj eliti, inače "društvenom talogu", odnosno političara koji su je kreirali.

Reč je, dodaje, o onima koji su opljačkali Srbiju, koji su je razorili.

– Izgubili su mnoge privilegije u prethodnom periodu. Ne mogu da se naviknu da više nema para da kradu i da pljačkaju. Ja se ne libim da to kažem otvoreno – rekao je Vučić.

On je istakao da on za razliku od takvih političara nema pet kompanija, odnosno da nema nijednu, kao ni niko njegov.

– Oni su na četiri kompanije 500 miliona evra uzeli i još pričaju da su socijademokrate. Je l'' vi razumete 500 miliona evra? A zamislite da sam ja uzeo 50.000 evra – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen/PrvaTV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter