Izvor:
24.09.2016 u 00:01
0

DODIK ŽESTOKO ODBRUSIO INCKU: Ne odustaje od referenduma, a tzv. visokom predstavniku poručio…

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras da se visoki predstavnik u BiH Valentin Incko svojim pretnjama sankcijama vlastima RS nakon referenduma zapravo dodvorava "sarajevskoj čaršiji“.

Dodik je za "Nezavisne", komentarišući Inckovu izjavu da su moguće sankcije za one koje organizuju referendum u RS, naglasio da ga ne zanimaju frustracije visokog predstavnika.

– On to radi da ga ''sarajevska čaršija'' ne bi napadala jer ima uredan život i veliku platu koju ne bi da ugrozi, pa mu je lako da se okomi na Republiku Srpsku. To su političke igre – rekao je Dodik.

Dodao je da će referendum o Danu RS biti održan u neđelju bez obzira na reakcije koje dolaze iz Sarajeva.

Incko je ranije danas zapretio sankcijama vlastima u RS koje organizuju referendum o Danu Republike u tom entitetu.

Tanjug
Foto: Twitter/Grad Bijeljina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter