Izvor:
25.09.2016 u 14:45
0

PRVI INCIDENT NA REFERENDUMU: Na lice mesta izašla i policija!

U mestu Kula kod Gacka, koje je nastanjeno većinom bošnjačkim stanovništvom, zabeležen je prvi incident u kome je manja grupa meštana blokirala referendumsko mesto. Na lice mesta je izašla je policija.

Predsednik Republičke komisije za sprovodenje referenduma Siniša Karan rekao je da je glasačko mjesto u Kuli u opštini Gacko iz tehničkih razloga spojeno sa drugim glasačkim mestom u toj lokalnoj zajednici.

Procenili smo da to glasačko mesto, koje je malo, možemo pripojiti drugom mestu – rekao je Karan.

U Republici Srpskoj danas se održava referendum na kojem se građani izjašnjavaju da li žele da se 9. januar i ubuduće obeležava kao Dan Republike u RS, a veliki broj građana već je izašao na glasačka mesta koja su otvorena u 7.00 sati.

Glasačka mesta biće zatvorena u 19.00 sati.

Tanjug
Foto: Twitter/MajjjjaMajjjja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter