Izvor:
25.09.2016 u 17:27
0

BAKIR IZETBEGOVIĆ: Neće biti rata, NIKO neće UNIŠTITI Republiku Srspku

Presedavajući Predsedništva BiH i predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da u BiH neće biti rata i da niko neće uništiti Republiku Srpsku.

"Mi ćemo čuvati ovu zemlju i Dejtonski mirovni sporazum i sve građane, i Srbe i Hrvate i Bošnjake. Nikakvih ratova biti neće, jer će se urazumiti oni u Banjaluci", rekao je on novinarima sinoć u Brčkom, gde je prisustvovao na predizbornom skupu SDA, prenela je Fena.

On je dodao da nikome u BiH rat nije potreban i da se ratovi počnu kada jedan narod dovedete u poziciju da neke stvari više ne može da trpi, a u toj poziciji niko nije u BiH.

"Ponajteže je Bošnjacima povratnicima u RS. Da Srbi u BiH krenu u rat da bi otcepili nešto čime vladaju suvereno, o tome nema govora niti će ljudi krenuti u tom smeru", rekao je Izetbegović.

Tanjug
Foto:Twitter/haydaraliyildiz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter