Izvor:
14.03.2019 u 06:25
0

SASTANAK ZVANIČNIKA: Vučić, Brnabić i Dačić danas na sastanku sa Ričardom Murom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas s generalnim direktorom britanskog Forin ofisa za politička pitanja Ričardom Murom.

Vučić će se s Murom sastati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Pres služba Predsednika.

Kako je saopšteno, Mur će u Beogradu imati i odvojene razgovore s premijerkom Anom Brnabić i potpredsednikom vlade i šefom diplomatije Ivicom Dačićem.

Mur u Beograd dolazi iz Prištine, gde je juče razgovarao s predstavnicima prištinskog tima za dijalog i premijerom privremenih prištinskih institucija Ramušem Haradinajem.

Haradinaj je na svom Fejsbuk profilu objavio da je s Murom razgovarao o političkoj situaciji na Kosovu i Zapadnom Balkanu, ali ne i o sto odsto uvećanim taksama na proizvode iz centralne Srbije i BiH.

Kopredsedavajući prištinskog tima za dijalog Fatmir Ljimaj izjavio je da je s Murom razgovarao o nastavku dijaloga s Beogradom i ukidanju nametnutih taksi. Ljimaj je rekao da je Mur, kao i njegovi prethodnici iz SAD i Nemačke, tražio da Priština suspenduje tu meru.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter