Izvor:
14.03.2019 u 06:30
0

GOJKOVIĆ: Danas odluka za generalnog sekretara Narodne skupštine!

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković predložila je da se za generalnog sekretara Narodne skupštine imenuje Srđan Smiljanić, diplomirani pravnik iz Beograda, o čemu će se danas izjasniti poslanici.

U predlogu se navodi da je Smiljanić uspešno obavljao posao zamenika generalnog sekretara u prethodnom i ovom mandatu, a od 9. marta 2019. godine vrši dužnost generalnog sekratara.

Smiljanić će na tom mestu "naslediti" Svetislavu Bulajić čiju je smenu predložila Maja Gojković na osnovu preporuke Agencije za borbu protiv korupcije.

Ta Agencija je rešenjem od 19. oktobra 2017.godine utvrdila da je Bulajićeva tokom obavljanja javne funkcije u 2017. godini sebe upućivala na službena putovanja u Istanbul, Kijev, Edinburg i Varšavu i naplatila devizne akontacije na ime dnevnica.

Posle smene Bulajićeve skupština nije imala generalnog sekretara.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter