Izvor:
14.03.2019 u 07:36
0

SPECIJALNI SUD ZA ZLOČINE: Bivši predstavnik OVK u Nemačkoj Enver Šalja pozvan u Hag!

Bivši predstavnik tzv. OVK u Nemačkoj Enver Šalja dobio je poziv da se kao svedok pojavi pred Specijalnim sudom za zločine te terorističke organizacije u Hagu, javlja prištinska Kljan Kosova.

Kako se navodi, on je poziv dobio dok je bio u Hagu s bivšim komandant tzv. OVK u zoni Orahovca Ismetom Tarom, poznatijim kao komandant Hodža, koji je saslušan u svojstvu osumnjičenog.

Tara je jedan u nizu bivših pripadnika tzv. OVK koji su dobili poziv za saslušanje u Hagu o okolnostima pod kojima je tzv. OVK vršila ratne zločine nad Srbima, tzv. nelojalnim Albancima i pripadnicima drugih manjinskih zajednica.

Izvor: Tanjug
Foto: OVK/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter