Izvor:
14.03.2019 u 16:51
0

HAŠIM TAČI: Zahvalni smo SAD za ulaganja i podršku Kosovu u pravosudnom sektoru!

Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, komentarisao je danas Izveštaj o ljudskim pravima na Kosovu za prošlu godinu i konstatovao da institucije moraju da nastave borbu protiv korupcije i da obbezbede prava svim pripadnicima manjinskih zajednica.

Tači je na svom fejsbuk profilu napisao da je Izveštaj Stejt departmenta identifikovao mnoge napretke u sektoru pravosuđa, ali i, kako je rekao, mnoge izazove koji prištinskim institucijama predstoje.

– Zahvalni smo SAD za ulaganja i podršku Kosovu u pravosudnom sektoru. Sva pitanja identifikovana u ovom izveštaju trebao bi ozbiljno uzeti u obzir i raditi s većom dinamikom i posvećenošću na njihovom poboljšanju. Moramo nastaviti borbu protiv korupcije i garantovati prava pripadnicima svih manjinskih zajednica, kao vrednostima na kojoj smo izgradili našu državu – napisao je Tači.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter