Izvor:
15.03.2019 u 15:54
0

OGLASIO SE GENERALNI DIREKTOR KOSOVSKE POLICIJE: „Pojačane patrole se nalaze na osetljivim tačkama!“

Kosovska policija pojačala je bezbednost na, kako se navodi, "osetljivim tačkama" kosovske teritorije i u nekim institucijama, nakon terorističkog napada na Novom Zelandu.

Informaciju je potvrdio generalni direktor Kosovske policije Raš Kalaj.

Kako se navodi, odluka o povećanom prisustvu policije na određenim tačkama je doneta na zahtev Direkcije za borbu protiv terorizma, koja je deluje u okviru Kosovske policije.

Reč je, dodaje se, o preventivnoj meri za slučaj sprečvanja eventualng napada.

Kalaj je rekao da su policijske sage širom Kosova pojačane od danas.

– Pojačane patrole se uglavnom nalaze na osetljivim mestima, u blizini određenih objekata– rekao je Kalaj i dodao da je takva odluka doneta preventivno, te da nema informacija da bi se eventualni napadi mogli dogoditi na teritoriji Kosova.

– Nema informacija da može doći do bilo kakvog napad. To je samo preventivna mera– rekao je Kalaj.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter