Izvor:
23.03.2019 u 17:36
0

HARADINAJ: Vazdušna akcija Alijanse „okončala tragediju naroda na Kosovu“!

Predstavnici privremenih prištinskih institucija danas su u prisustvu pojedinih ambasadora obeležili početak NATO agresije na SR Jugoslaviju, koju oni doživljavaju kao "oslobađanje" Kosova.

Premijer Ramuš Haradinaj rekao je da je vazdušna akcija Alijanse "okončala tragediju naroda na Kosovu".

On je pored spomenika u centru Prištine rekao i da odaje poštu svima onima koji su služili na Kosovu, vojnicima KFOR-a, NATO-a, kao i Velike Britanije, a koji su, kako je naveo, pomogli Kosovu da dobije "slobodu i mir".

Predsednik Hašim Tači rekao je da je "24. mart 1999. godine bio polazna tačka za zaustavljanje genocida i vraćanje nade za slobodu i nezavisnost".

On je rekao da su OVK na terenu i NATO u vazduhu u "zajednickoj mirovnoj borbi prisilili Miloševićev režim na kapitulaciju".

Sa predstavnicima Prištine bio je i britanski ambasador Ruari O' Konel.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter