Izvor:
30.09.2016 u 19:44
0

ZNA DA JE ON PRIMARNA META: Evo šta je Vučić poručio svojim rušiteljima!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je od početka protesta Inicijative ne (da)vimo Beograd jasno da oni ne protestuju zbog rušenja tri barake, već zbog rušenja njega, ali da mu nije jasno što to od početka nisu tako rekli.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara kako komentariše prisustvo ličnosti iz nevladinih organizacija i civilnog sektora, poput Sonje Biserko i Borke Pavićević, na protestu Inicijative, juče u Beogradu.

– Neka oni rade svoj posao, mi ćemo svoj, neka oni ruse, mi ćemo da gradimo – rekao je premijer i ponovio da su protesti, pa i ovaj, demokratski i legitimni, samo je trebalo da od početka kažu šta je pravi razlog demonstracija.

Ironično je primetio da je fasciniran njihovom snagom i "predložio" da oni koji finansiraju aktivnosti Inicijative ulože tri ili šet puta toliko u neke projekte, od kojih ćemo, rekao je, bolje da živimo.

– Kad mi nađete mesnu zajednicu u kojoj neću moći da skupim više ljudi nego oni što skupe sa svih strana, odmah me smenite – zaključio je Vučić.

Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter