Izvor:
10.05.2019 u 10:08
0

VUČIĆ U RAZGOVORU S KOSAČOVOM: Naši odnosi su sve bolji i hvala na podršci koju nam pružate na svim nivoima!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, u razgovoru s predsednikom Komiteta za međunarodne poslove Saveta Federacije Rusije Konstantinom Kosačovom u Nišu, da su odnosi dve zemlje sve bolji i zahvalio na podršci Rusije Srbiji.

Naši odnosi su sve bolji i hvala na podršci koju nam pružate na svim nivoima – istakao je predsednik Vučić na početku sastanka s Kosačovom.

Kako se navodi u saopštenju iz kabineta predsednika Srbije, dvojica sagovornika su razgovarali o daljem razvoju političkih odnosa, posebno parlamentarne saradnje dveju država, kao i o konkretnim merama za jačanje bilateralne ekonomske saradnje.

Predsednik je zahvalio na čvrstoj i doslednoj politici podrške Ruske Federacije teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i njenim naporima da pitanje Kosova i Metohije reši putem dijaloga.

On je Kosačova informisao "o razvoju situacije na KiM, teškoćama s kojima se Srbija suočava u dijalogu sa Prištinom i poslednjim merama prištinskih vlasti koje su usmerene na stvaranje nemogućih uslova za Srbe iz pokrajine".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter