Izvor:
14.05.2019 u 14:19
0

MIHAJLOVIĆ: Povezivanje dva auto-puta je važno zbog bržeg razvoja Srbije! (FOTO)

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas s ambasadorom SAD Kajlom Skatom o realizaciji projekta izgradnje Moravskog koridora, odnosno auto-puta Pojate-Preljina.

Mihajlovićeva je rekla da je ovaj projekat vredan 800 miliona evra i za koji je potpisan memorandum s američkom kompanijom Behtel strateški važan za Srbiju jer će povezati dva auto-puta, Koridor 10 i Koridor 11, preko centralne Srbije.

-Ovaj auto-put važan je zbog bržeg razvoja Srbije, novih investicija, kao i zbog regionalnog povezivanja. Naš plan je da na leto počnemo radove, a do tada da obezbedimo finansiranje-rekla je Mihajlovićeva.

Ambasador Skat rekao je da kompanija Behtel ima ogromno iskustvo u realizaciji velikih infrastrukturnih projekata širom sveta i da veruje da će se to videti i na projektu Moravskog koridora.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter