Izvor:
17.05.2019 u 10:27
0

MAJA GOJKOVIĆ: Skupština Srbije će razmatrati izveštaj o KiM!

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je posebnu sednicu parlamenta za 27. maj ove godine na kojoj će se naći izveštaj o Kosovu i Metohiji.

Gojković je danas novinarima kazala da će predsednika Republike Aleksandra Vučića pozvati da prisustvuje sednici, učestvuje u raspravi i podnese izveštaj o Kosovu i Metohiji.

Poziv će, dodala je, uputiti i premijerki Ani Brnabić, članovima Vlade Srbije i direktoru Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marku Ðuriću.

– Očekujemo da se nakon izveštaja predsednika otvori debata i da u njoj učestvuju svi poslanici Narodne skupštine, jer je ovo veoma važna tema – istakla je Gojkovićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter