Izvor:
20.05.2019 u 08:48
0

KADRI VESELJI NASTAVLJA SA SRAMNIM IZJAVAMA: „Ovi izbori su potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet Republike Kosovo!“

Lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji čestitao je građanima četiri opštine na severu Kosova i Metohije na neometanom izbornom procesu, koji je u nedelju održan i ocenio da su ovi izbori potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet lažne države Kosovo.

Lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji čestitao je građanima četiri opštine na severu KiM na neometanom izbornom procesu, koji je u nedelju održan i ocenio da su ovi izbori potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet lažne države Kosovo.

On im je zahvalio na podršci i poverenju koje su dali DPK.

Čestitam građanima četiri severne opštine Kosova i Metohije na neometanom izbornom procesu i zahvaljujem im na snažnoj podršci i velikom poverenju svojoj stranci Demokratskoj partiji (lažne države Kosovo), kao pobedničkoj albanskoj stranci.

Ovi izbori su potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet (tzv.) Republike Kosovo. Zajedno ćemo raditi na poboljšanju života svih u Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu, Zubinom Potoku i širom Kosova i Metohije. Idemo napred u novu deceniju – Veseljijeve su reči.

Izvor: Srbija danas
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter