KADRI VESELJI NASTAVLJA SA SRAMNIM IZJAVAMA: "Ovi izbori su potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet Republike Kosovo!"

 

  Lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji čestitao je građanima četiri opštine na severu Kosova i Metohije na neometanom izbornom procesu, koji je u nedelju održan i ocenio da su ovi izbori potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet lažne države Kosovo.

Lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji čestitao je građanima četiri opštine na severu KiM na neometanom izbornom procesu, koji je u nedelju održan i ocenio da su ovi izbori potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet lažne države Kosovo. 

On im je zahvalio na podršci i poverenju koje su dali DPK.

- Čestitam građanima četiri severne opštine Kosova i Metohije na neometanom izbornom procesu i zahvaljujem im na snažnoj podršci i velikom poverenju svojoj stranci Demokratskoj partiji (lažne države Kosovo), kao pobedničkoj albanskoj stranci.

- Ovi izbori su potvrdili institucionalni i teritorijalni suverenitet (tzv.) Republike Kosovo. Zajedno ćemo raditi na poboljšanju života svih u Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu, Zubinom Potoku i širom Kosova i Metohije. Idemo napred u novu deceniju - Veseljijeve su reči. Izvor: Srbija danas
Foto: Wikipedia

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro