Izvor:
24.05.2019 u 11:32
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Sa Srbima sa KIM pripremio „jake mere“ kao odgovor Srbije na ponašanje Prištine, s primenom će se sačekati nakon sastanka u Parizu!

Znamo da je ROSU u pripravnosti, izjavio predsednik Srbije nakon sastanka s predstavnicima Srba s Kosova, u Palati Srbije.

Aleksandar Vučić je rekao i da međunarodna zajednica treba da spreči hapšenje Srba na KiM.

On je na konferenciji za medije rekao i da je sa Srbima sa KiM pripremio "jake mere" kao odgovor Srbije na ponašanje Prištine, ali da će se s njihovom primenom sačekati nakon sastanka u Parizu.

Spremili smo mere. Gledaćemo da ne pogode Srbe na KiM, zato su one ograničene, ali vrlo snažne i oštre. Nećemo ići s njima dok se ne završi sastanak u Parizu – rekao je Vučić posle sastanka sa predstavnicima Srba sa KiM.

Kako je dodao, njegov zadatak u Parizu će biti da upozna predstavnike Evrope, Merkelovu i Makrona, o odgovoru Srbije posle devet meseci anticivilizacijskih taksi, rezoluciej o tzv. genocidu, formiranju vojske, nesprovodjenju Briseskog sporazuma od strane Prištine.

Predsednik je rekao i da znamo da su jedinice ROSU u pripravnosti i da nameravaju da hapse Srbe, i pozvao međunarodnu zajednicu da spreči takav razvoj događaja.

Izvor: B92
Foto: instagram/printscreen (buducnostsrbijeav)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter