Izvor:
06.06.2019 u 14:24
0

MARINKOVIĆ: Priština pod hitno mora da ukine takse na srpsku robu kako bi mogao da se nastavi dijalog Beograda i Prištine!

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković, koji se nalazi u poseti SAD, razgovarao je u Vašingtonu s kopredsedavajućim srpskog kokusa u Kongresu, republikancem Stivom Stajversom, dešavanjima na Kosovu i Metohiji.

Kako je saopšteno iz Marinkovićevog kabineta, njih dvojica su se saglasili da Priština pod hitno mora da ukine takse na srpsku robu kako bi mogao da se nastavi dijalog Beograda i Prištine. Tom prilikom, Marinkovoić je Stajversu uručio i pismo skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju i njegovog predsednika Milovana Drecuna.

Marinković je Stajversa upoznao i s rezultatima Srbije na polju ekonomije i privlačenja stranih direktnih investicija.

Stajvers je naznačio da podržava Srbiju na evropskom putu i izrazio stav da SAD i međunarodna zajednica moraju da uvaže legitimne interese Srbije na KiM i posebno apostrofirao državničko držanje i liderstvo predsednika Aleksandra Vučića u teškim vremenima za Srbiju i region.

Marinković je pozvao Stajversa da zajedno sa drugim kopredsedavajućim srpskog kokusa poseti Srbiju na jesen.

Happytv.rs
Foto: PrintScreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter