Izvor:
06.06.2019 u 15:56
0

STEFANOVIĆ: Potrebno je nastaviti dobru saradnju srpske policije i američkih agencija!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa ambasadorom SAD u Beogradu Kajlom Skotom o nastavku saradnje dveju zemalja u oblasti unutrašnjih poslova.

Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, tema sastanka Stefanovića i Skota bile su i obuke pripadnika MUP-a u oblasti borbe protiv visokotehnološkog kriminala, organizovanog kriminala, terorizma i oblasti upravljanja granicom.

Ministar i ambasador saglasili su se da je potrebno nastaviti dobru saradnju srpske policije i američkih agencija za sprovođenje zakona u oblasti borbe protiv narko-trafikinga, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter