Izvor:
07.06.2019 u 05:42
0

DAČIĆ SE PRIKLJUČIO INTERNET IZAZOVU: Ambasada SAD je odreagovala! (FOTO)

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu reagovala je na postupak ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, koji se priključio internet izazovu i na novčanici od 100 američkih dolara ćirilicom ispisao "Kosovo je Srbija" i potpisao se.

-Umesto što uništava novčanicu sa likom velikog američkog naučnika i državnika Bendžamina Frenklina, ministar Dačić bi možda mogao da razmisli o njegovoj izjavi: "Budi u ratu sa svojim porocima, u miru sa svojim susedima-navela je u četvrtak Ambasada SAD

Dačić je objasnio da su ga organizatori pozvali da se priključi.

-Pozvali su me da se priključim akciji koja se vodi na društvenim mrežama. Nisam imao strani novac, a ti koji su me zamolili dali su mi 100 dolara da na njima napišem, što sam i uradio – na ćirilici i potpisao sam se- rekao je Dačić i dodao da to, inače, uvek i radi na ćirilici.

On je napomenuo i da iako je za pisanje koristio dolare, ova akcija nema veze sa SAD, i da bi reči "Kosovo je Srbija" napisao na novčanici svake zemlje koja tvrdi suprotno.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter