Izvor:
07.06.2019 u 15:11
0

VUČIĆ: Još jedan poziv Trampu da poseti Srbiju!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uputio još jedan poziv predsedniku SAD Donaldu Trampu da poseti Srbiju, preko američkih zvaničnika, Rona Džonsona i Filipa Rikera, sa kojima je danas razgovarao na marginama Globsec foruma u Bratislavi.

On je u izjavi istakao da bi ta poseta bila "injekcija" za odnose dve zemlje, ali i rešavanje problema u regionu.

– Rekao sam da je malo zemalja u kojima on kod ogromnog broja stanovnika ima veću podršku od svih njegovih političkih protivnika u Americi, kao i da dugo predsednik SAD nije dolazo u Srbiju – preneo je Vučić novinarima.

On je ostakao da bi poseta Trampa bila velika promena u odnosima.

Kako je rekao, Srbija zna da je mala zemlja i da ne može američki predsednik da se bavi Srbijom ni na dnevnom ni na nedeljnom nivou, ali da bi Trampova poseta bila važna i da bi predstavljala injekciju bilateralnim odnosima dve zemlje, ali i rešavanju svih problema u regionu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter