Izvor:
07.06.2019 u 15:35
0

VUČIĆ: Velika Albanija postaje strateška politika Prištine i Tirane!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da izjave političara iz Prištine i Albanije o stvaranju takozvane "velike Albanije" nisu slučajnost i "plašenje mečke rešetom", već da to postaje njihova strateška, a ne taktička politika.

Vučić je novinarima u Bratislavi otkrio da su mu na Međunarodnoj konferenciji "GLOBSEC" šest puta uputili molbu da, kako kaže, slučajno ne govori o "velikoj Albaniji".

– To im je najveća molba, pošto je to njihova greška u koracima, kažu kako oni to stvarno ne žele, iako je svakome jasno da to postaje deo njihove suštinske strategije. Na to se nasmejete i nastavite da se borite za svoju zemlju – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara o sve češćim pominjanima velike Albanije od strane albanskih političara i nereagovanja međunarodne zajednice.

Vučić je rekao i da se na današnjem skupu u Bratislavi borio za Srbiju, KiM i srpski narod onoliko koliko je mogao.

– Svom snagiom i energijom, možda nekada preterano i prejako – kaže, ali, ističe, "bar zna da se borio najbolje što je umeo".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter