Izvor:
08.06.2019 u 07:56
0

DAČIĆ: Srbija će izraziti želju za kompromisom! (FOTO)

Redovna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na Kosovu i Metohiji proći će u ponedeljak u senci intervencije na severu KiM specijalnih policijskih snaga, hapšenja i povređivanju dva pripadnika UNMIK-a, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

-To će svakako izazvati polemiku među članovima SB UN-rekao je Dačić

On je podsetio da se na dan sednice, 10. juna, navršava 20 godina od donošenja Rezolucije 1244.

-Ovo je dobra prilika da se pogleda kakvi su problemi i šta je postignuto, ali i dalje postoje veliki, bezbednosni problemi. Srbija će izraziti želju za kompromisom- izjavio je Dačić.

Šef diplomatije je istakao da će albanska strana imati drugačiji pristup, traži unilateralne akte i isključivo žele da Srbija prizna Kosovo.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter