Izvor:
10.06.2019 u 09:50
0

VUČIĆ: Srbija spremna za Pariz, ali sastanak neizvestan!

Predsednik SrbIje Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija spremna za sastanka u Parizu o KiM, ali da nije siguran da li će tog sastanka biti.

Mi smo uvek spremni, željni razgovora, dijaloga i kompromisa, ali postoje stvari koje isključuju svaku mogućnost normalnog odnosa – rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara da li i šta očekuje od sastanka u Parizu, koji je predviđen za početak jula.

– Ne mislim da iko želi da još jednom čuje kako neko neće da ukida takse. Ali, najvažnije je da svi, zajedno sa nemačkim i francuskim partnerima, učinimo da se sačuvaju mir i stabilnost. Ipak, stvari su uvek mnogo važnije od jednog, dva ili pet sastanaka i suština je uvek ispred forme – kazao je Vučić.

Vucić se nada, kako je rekao, da će Srbija, i njeni zapadni partneri, umeti i uspeti da urade nešto, ako ne sada u Parizu, onda u nekoj bliskoj budućnosti, da dođe do suštinskog nastavka dijaloga".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter