Izvor:
10.10.2016 u 16:44
0

SEKSI ISPOVEST: Bila sam ZAVISNA od VELIKIH PENISA, dok nisam upoznala DEČKA koji…

Sami Walton ima 29 godina, a s 20 je razvila težak oblik ovisnosti o seksu, odnosno nimfomanije. Za sebe kaže kako nije rob droga, alkohola ni lijekova, već vlastite požude. Danas uspeva održavati monogamnu vezu s partnerom Jamesom Keatesom (38), no priznaje kako ne može držati ruke podalje od njega te ga "napada" sa seksom i do 10 puta na dan, zbog čega je posve iscrpljen, prenosi Daily Mail.

Sami kaže kako njena namera nije privlačiti pažnju niti izazvati smeh, već objasniti ljudima kako je to stvarni problem i ovisnost koja pogađa mnoge.

– Većina muškaraca misli kako bi bilo super imati partnericu koja želi seks toliko koliko ja, no niti jedan moj prijašnji dečko se nije mogao nositi s time. Sretna sam što sam upoznala Jamesa, ne samo da je dovoljno fizički izdržljiv, već mi i pruža podršku te ne osuđuje – rekla je Sami.

Ako je on pak preumoran, Sami će se snaći uz pomoć kolekcije seks-igračaka od 10-ak hiljada dolara koju čuva u kući.

– Na početku sam se osjećao kao da sam dobio zgoditak na lotu, no sada postajem stariji i sve mi je teže pratiti taj tempo. Ponekad dođe težak dan, no Sami to razumije – kaže James.

Liječnici su Sami davali terapiju u obliku tableta kako bi ograničila svoje seksualne porive, no ona je to odbila jer se nije osjećala dobro te je smatrala kako je nitko od njih niti ne želi shvatiti.

Problem se razvio u njenim ranim 20-ima nakon prekida s dugogodišnjim partnerom, u vezi u kojoj bi svoj libido opisala kao prosječan. Zbog izrazitih poriva za seksom Sami se dopisivala s brojnim muškarcima te je putovala po cijeloj Velikoj Britaniji kako bi se nalazila s muškarcima, ali i ženama zbog seksa.

– Nisam se pojavljivala na poslu pa sam dobila otkaz, živela sam u začaranom krugu žudnje, zadovoljavanja ovisnosti i osećaja srama. Dovela sam se u situacije koje nisu bile bezazlene, seksajući se s potpunim strancima – kaže Sami.

Shvatila je da ima pravi problem, a ne samo da se oporavlja od prekida veze kako su neki mislili – 2010., nakon što se probudila u nepoznatoj kući stotinama kilometara dalje od kuće.

Potražila je pomoć od lečnika koji joj je propisao terapiju koja se inače daje za napadaje panike i anksioznost. Oko šest mjeseci nakon toga upoznala je sadašnjeg dečka te mu je iskreno rekla s kakvim se problemima nosi, a on joj je velika podrška.

– Dečko mi je i ljubavnik i terapeut, a u bilo kojem trenutku u kojem se osećam loše, samo nazovem njega i on mi pomogne – tvrdi Sami.

Happytv.rs/24sata.sr
Foto:Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter