Izvor:
19.06.2019 u 11:37
0

MONDOLONI: U Srbiji postoji veliki potencijal za odgovarajuće investicije u toj oblasti! (FOTO)

Veliki je potencijal za saradnju Srbije i Francuske u oblasti obnovljivih izvora energije, izjavio je ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni.

Može se očekivati da se tokom posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu potpiše i sporazum o saradnji u oblasti geotermalne energije.

Francuski ambasador je u pauzi konferencije Osvajanje obnovljivih izvora energije, naveo da je reč o saradnji u oblasti geotermalne energije između Strazbura i Vojvodine, u okviru francuskog programa vezanog za električnu energiju.

Naveo je da je urađena studija o potencijalnoj saradnji u oblasti geotermalne energije, i to sa tri grada u Vojvodini i jednim gradom na jugu Srbije gde, dodaje, postoje mnoge mogućnosti da se razvije taj obnovljivi izvor energije.

-U Srbiji postoji veliki potencijal za odgovarajuće investicije u toj oblasti- kaže Mondoloni.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter